Kradol v Kendiciach

25.09.2009 Celý región

Policajti z Drienova obvinili v stredu (23.9.2009) z prečinu porušovania domovej slobody 39 ročného muža z Liptovského Mikuláša.
V pondelok v čase okolo 18:00 h vošiel obvinený cez neuzamknutú bráničku na pozemok jedného z rodinných domov v obci Kendice, okr. Prešov. Následne prešiel do zadnej časti dvora, kde sa nachádza stolárska dielna, na ktorej si otvoril neuzamknuté dvere, vošiel dnu a odtiaľ sa pokúsil ukradnúť elektrickú pílu. V krádeži mu zabránil sused majiteľa domu, ktorý obvineného pozoroval z dvora svojho domu. Po tom, ako vošiel do stolárskej dielne ho tam sused zamkol a zadržal až do príchodu majiteľa domu. Následne privolali políciu.
Obvinený muž má na svedomí aj krádež oblečenia, tiež v obci Kendice. V uplynulých dňoch v neskorších nočných hodinách vošiel na jeden z neuzamknutých dvorov. Z terasy domu, kde bolo vyvesené prádlo, zvesil mikinu šedej farby na zips, biele letné trištvrťové nohavice, zelenú pánsku košeľu a biele ponožky. Do tohto oblečenia sa na mieste prezliekol. Škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na 50. -€. Po zadržaní policajti muža umiestnili do cely policajného zaistenia, vzniesli mu obvinenie a zároveň bol aj podaný návrh na jeho vzatie do väzby.
 

Vyberte región